پیام دکتر علیرضا خسروپناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت فرارسیدن دفاع مقدس

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت فرارسیدن دفاع مقدس
بسم الله الرحمن الرحیم
رزمندگان خالقان دفاع مقدس هستند که با اقتدار از میهن اسلامی دفاع کردند و با تقدیم جان خود رهنورد راهی شدند که پاداش آن فضیلت شهادت بود و اقتدار نظام مقدس را به ارمغان آورد.
کادر بهداشت و درمان بویژه در شهرستان دزفول با افتخار درهشت سال دفاع مقدس جانفشانی کرده و تقدیم دوازده شهید و شهیده به میهن اسلامی گواهی بر رشادت این قشر خدوم است.
خادمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول با الگو قرار دادن عزم و اراده رزمندگان دفاع مقدس برای مردمی که در هشت سال دفاع مقدس اسوه مقاومت و پایداری شده اند. گامهای بزرگی را برداشته اند. ارایه 21هزار خدمت رایگان به مردم مناطق محروم و نیازمند در قالب برنامه های جهادی و خیریه، بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی خیبر و شهیون، 26 پروژه محرومیت زدایی، مصوب کردن 400 میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان 400 تختخوابی یازهرا(س)، فعال کردن پروژه مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی شهدای سردشت،پذیرش 600 دانشجوی رشته پزشکی، دستیاری داخلی؛ دستیاری اطفال، بهره برداری از مراکز تحقیقاتی متعدد از جمله مرکز ملی تغییرات اقلیم و سلامت، بخشی از خدماتی است که چشم انداز روشنی را برای شهرستان دزفول رقم زده است. 31 شهریور ماه آغاز هفته دفاع مقدس را به رزمندگان، خانواده معزز شهدا، آزادگان ولایتمدار سرافراز که با شهامت واقتدار، تاریخ ساز شدند و موجب سربلندی و سرفرازی میهن اسلامی را فراهم کردند تبریک عرض می نمایم، توفیق روزافزون از حضرت باری تعالی مسئلت دارم.
دکترعلیرضا خسروپناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول

بسم الله الرحمن الرحیم